ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας τη στιγμή που θα την παραλάβετε χρησιμοποιώντας την υπηρεσία της αντικαταβολής με χρέωση 1,60€ + 24% Φ.Π.Α. 


Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω e-banking:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση". Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρίας:

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 52 3208 7888 807
IBAN Λογαριασμού: GR05 0172 2320 0052 3208 7888 807
Δικαιούχος: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα το ονοματεπωνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση την εταιρία.

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας στην συνεργαζόμενη τράπεζα.


Παραλαβή από το ΚΕ.Σ.Υ.

Για να δεσμευτεί μια παραγγελία έτσι ώστε να είναι δυνατή η παραλαβή της από το ΚΕ.Σ.Υ. απαιτεί χρόνος 1-2 εργάσιμων

Μόλις η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη στο κέντρο μας, θα σας στείλουμε sms στο κινητό που θα μας δώσετε για να περάσετε να την παραλάβετε.

Οι παραγγελίες με παραλαβή από το κέντρο μας παραμένουν ενεργές για πέντε (5) εργάσιμες ημέρες κατόπιν διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.